torstai 10. lokakuuta 2013

kuulumisia

Viime perjantaina ajateltiin "rentoutua" katsomalla elokuvia ja syömällä herkkuja.
Ja rentoa se olikin kunnes alkoi aivastuttaa,uudestaan ja uudestaan, tulin kipeäksi...
En oo ollu kipeenä sitten viime (2012) kevään ? lukuunottamatta raskautta pienine nuhineen.
no anyway perjantaina katsottiin sitte 8-pallo ,se oli erittäin surullinen ja kamalaa katsottavaa pienen lapsen äitinä, varmasti myös muillekkin.

Lauantainakin katseltiin elokuvia ja syötiin salaattia vastapainoksi edellis illan mätöille :D 
Lauantai illan leffa oli Lol , erittäin hyvä ! 

Sunnuntainakin katsottiin elokuvia mm, Haarautuvan rakkauden talo sekä black out.

Oli tosi jees viikonloppu , oli edes 1 päivä ettei meillä käyny yhtään vierasta !
Miten teidän viikonloput sujui ? entä käykö muissa vauvaperheissä usein vieraita ?

Nyt alkaa nuha ja yskä pikkuhiljaa hellittää ja jaksan taas osallistua Sandran päivärutiiniin.

Meillä asuu edelleen pieni kiukkupylly, luulen että hampailla on osuutta asiaan :/
yö herätyksiä on päivä päivältä enemmän ja sen myötä myös väsymystä on molemmilla enemmän, aamuisin herätään aina viimeistään ennen 10.. vaikka käyn illalla heti BB:n jälkeen nukkumaan, ei tunnu uni siltikään riittävän, väsymys on siis iso osa äidin päivää.
Enkä todellakaan halua kuulostaa tyytymättömältä tai halua valittaa pienestä, ollaan päästy suht helpolla joten siks ehkä nää yöheräilyt ym päiväkiukut vetääkin veronsa, eiköhän näistäkin selvitä ! :)

Eilen vein taloyhtiömme toimistoon asunnonvaihto paperit, toivotaan että sieltä kuuluu pian hyviä uutisia ja pääsemme muuttamaan isompaan asuntoon ! :)

Tässä nyt tämmöset pika kuulumiset lähipäivistä, nyt ajattelin keittää kahvia ja ottaa pientä välipalaa ,istuuntua takaisin  tietokoneen ääreen katsomaan serranon perhettä kun Sandrakin sopivasti nukkuu+ alan ehkä pohtia jo seuraavaa postausta ;) 

Ihanaa Torstain jatkoa kaikille ! <3







2 kommenttia:

  1. Meillä on sama ongelma tuon väsymyksen kanssa! Vaikka illalla käyn kanssa bb:n jälkee nukkumaa joskus jopa aiemmin, oon seuraavana aamuna kauheen väsyny vaikka Sara heräis vasta yheksän aikaa :( Ja se väsymys jatkuu kokopäivän, enkä osaa nukkua päiväunia! :D

    Ja noihin vieraisiin.. Meillä ei niinkää käy vieraita, joskus useemmin joskus harvemmin, mut yleensä myö ollaa ne jotka käy jollain kylässä.. Ja aina sillon ku miulla olis semmone fiilis et vois käpertyä viltin alle leffojen pariin!! Välillä ärsyttää niiin kovi!! Mutta jos on sovittuja tapaamisia ni ei viiti kyllä enää sit ruveta perumaankaa.. :s

    VastaaPoista
  2. Miul auttaa väsymyksee jollai tapaa kahvi,juon 4kuppii kahvii ensimmäisen parin tunnin hereillä olon aikana :D myö taas ei käyä koskaa missää koska en jaksa ja itsetunto on kuollu melkei kokonaa joten en edes haluu lähtee mihikää :) joka päivä joku vaa soittaa et voiks tulla käymää enkä viiti joka päivä sanoo et tänää ei oikee käy :D useemmi vaa haluun olla kotona yökkärissä :D

    VastaaPoista

kiitos kommentista <3